Clubbase Nieuwegein

Je kunt hier informatie vinden over sport en bewegen en je kunt hier boekingen maken om te gaan sporten en/of bewegen. Het platform Clubbase is er ook voor alle sportclubs en -verenigingen in de gemeente Nieuwegein. Het voorziet in informatie, kennis en tools op het gebied van sport en bewegen en er wordt ingespeeld op actualiteiten. 

Het is belangrijk voor je gezondheid en vitaliteit om te sporten en bewegen. Verenigingen, clubs, sportscholen en beweeggroepen spelen hierin een belangrijke rol. In Nieuwegein wordt er veel sport- en beweegaanbod georganiseerd door deze organisaties. Om al dit aanbod overzichtelijk aan te bieden en makkelijk vindbaar te maken voor de inwoners van Nieuwegein is dit platform ontwikkeld.

Als je jouw vereniging, club, sportschool of beweeggroep aanmeldt bij dit platform, worden jouw activiteiten zichtbaar voor alle inwoners van Nieuwegein en omstreken. Je kan activiteiten aanbieden waar inwoners gratis en betaald aan mee kunnen doen. Het is mogelijk om een lessenreeks, aanbod op maat en/of voorgeprogrammeerd aanbod aan te bieden.

Wil jij weten hoe je dit doet? Bekijk dan de demovideo's hier.

Aanmelden, bevestigen, informeren en betalingen gaat allemaal automatisch. Hierdoor word jij als aanbieder ontzorgd en kun je je volledig richten op het aanbieden van jouw activiteit(en). Bij dit alles krijg je ondersteuning van de buurtsportcoach.

Ga naar Clubbase Nieuwegein